facebook tracking
Avdelning

IT-avdelningen

Connect
Development och Operations

Vår kompetenta IT-avdelning strävar efter att skapa Sveriges modernaste avdelning – med 20-talet kollegor som utmanar varandra och hittar nya lösningar tillsammans. Vi jobbar i autonoma team som engagerat stöttar verksamheten genom att kontinuerligt förbättra våra egenutvecklade systemlösningar och applikationer.
Vi utmanar oss själva och tar inte alltid den enklaste vägen utan ser hellre att vi lär oss och utvecklas än att bara göra ett bra jobb. Som utvecklare kommer du bland annat att jobba med att utveckling vår Domänverksamhet och det som säkerställer att Internet i Sverige håller den höga tillgänglighet och skapar trygghet för hela Svenska folket. För våra Federativa lösningar hjälper vi skolor, kommuner och vårdsektorn att utvecklas och nyttja Internets fantastiska möjligheter att samverka.
Med moderna teknologier och viljan att förändras och dra nytta av innovation ser vi oss själva som ett föredöme inom vår bransch och i det vi bidrar till som oberoende stiftelse.

Vi driver internet framåt

Internetstiftelsen är en oberoende allmännyttig organisation som verkar för en positiv utveckling av internet i Sverige. Kolla gärna in vår webbplats där du kan lära dig mer om oss och vad vi gör.

Varför jobba med oss?

Vi erbjuder ett roligt och varierande arbete på en arbetsplats där du skapar ökad samhällsnytta - på riktigt! 2016 spenderade vi 50 miljoner kronor på att förbättra säkerheten på internet i Sverige och att främja forskning, utbildning och undervisning med inriktning på internet. Läs mer om allt gott vi gör på iis.se!

Internetstiftelsen är även ansluten till kollektivavtal och som anställd kan du nyttja en rad förmåner som gör livet enklare för dig som anställd. Vi anordnar även aktiviteter utanför arbetstid, allt från pingis- och VR-spelkvällar till motionslopp och museibesök. Nedan ser du ett axplock av de förmåner vi erbjuder:

 • Friskvårdstimme

  Som anställd har du möjlighet att ta ut en friskvårdstimme i veckan. Du kan alltså jogga, spela innebandy eller ta en promenad - på betald arbetstid!

 • Flexibilitet

  Livet passar inte alltid in i 8 till 17-mallen, det vet vi också. Därför får du som anställd möjlighet att flexa med arbetstiden i den mån det är möjligt.

 • Kompetensutveckling

  Vidareutveckling av individen är något som vi förutsätter och vill hjälpa till med. Därför har vi ett kompetensutvecklingsprogram som hjälper dig i din utveckling.

 • Till och från jobbet

  De allra flesta tar sig till och från jobbet med kollektivtrafiken. Vi vill värna om miljön och underlätta för våra anställda och ger därför alla ett SL-kort (förmånsbeskattas).

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor